Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bcsjaelland.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
Om os – BCSjælland
Om os2020-05-01T15:02:43+00:00

Velkommen til Business Center Sjælland.

” Professionel rådgivning – gensidig tillid – højt serviceniveau ”

Med over 25 års erfaring indenfor salg og professionel rådgivning af digitale dokumenthåndteringsløsninger, har vi bestemt fingeren på pulsen på B2B markedet. Vi sætter stor ære og flid i vores arbejde, og er perfektionister helt ude til fingerspidserne.

Kvalitet er nøgleordet i vores arbejde, og vi har derfor etableret et stærkt partnerskab med de mest kvalitetsbevidste producenter på markedet – som autoriseret HP, Kyocera og Develop forhandler, kan vi derfor tilbyde markedets bedste og bredeste produktsortiment indenfor dokumenthåndteringsløsninger.

Vi møder altid vores kunder i øjenhøjde, er tillidsfulde og skelner ikke mellem store og små virksomheder. Som kunde hos Business Center Sjælland, vil du derfor, uagtet virksomhedsstørrelse, aldrig opleve, at vi går på kompromis med vores professionalisme og det høje serviceniveau, som vi selv vægter højt hos vores egne samarbejdspartnere.

Business Center Sjællands kompetencer:

 • Specialister i digitale dokumenthåndteringsløsninger
  – Kopi-/ print
  – Scanningsløsninger
  – Softwareløsninger
 • Reducering af IT-omkostninger
 • Rådgivning af IT-sikkerhed
 • GDPR rådgivning
 • Service og support

Kontakt os på tlf. +4527114444 – eller på info@bcsjaelland.dk , og vi vil kontakte dig for et uforpligtende møde.

Lær os bedre at kende